| Szerző | Üzenet | 

| Latya | 

|   Elküldve:  csüt. jan. 03, 2013 11:25 pm  |  | 

|  | 

| Haii el ne feledd az ansmann felniket belül megalátétezni ! ragasztva...  Üdv L Custom Builder HRCCT Co. __________________________________________________________________________________Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; Nissan Patrol ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ;
 JeeP Lower Forty ;scx hot-rod

|  | 

|    |      | 
	|  | 

| Brumca | 

|   Elküldve:  csüt. jan. 03, 2013 11:31 pm  |  | 

| 

| Szalagszedő |  |  |  Csatlakozott: pén. dec. 28, 2012 12:03 pm
 | 

| Szia.
 Sajnos későn érkezett a jó tanácsod.
 A 4 kerékből 3 eltörött.
 Forrasztópisztolyal lett megmókolva,kivűl-belül.
 nem szép,de legalább egyben van.

AZÉRT KÖSZÖNÖM SZÉPEN A JÓ TANÁCSOT.
 A következő garnitúra Ansmann már ilyen lessz.

Mit raktál bele?Mit ragasztottál?
 Jól látom lapos alátét?

Köszi

brumca

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Latya | 

|   Elküldve:  csüt. jan. 03, 2013 11:34 pm  |  | 

|  | 

| Így van 2 db alátét méretet most ne kérdezd ami rácuppan... szénné ragasztva a 6 szög tok körül még a forrasztás után is érdemes... ennyi 8 alátét hosszabb élettartam occóé...        Üdv L Custom Builder HRCCT Co. __________________________________________________________________________________ Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; Nissan Patrol ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ;scx hot-rod

|  | 

|    |      | 
	|  | 

| Latya | 

|   Elküldve:  csüt. jan. 03, 2013 11:36 pm  |  | 

|  | 

| ja : alátétet a felnihez és a hengerhez (6 szög tokja ugye) majd alátét az alátéthez és a végén full feltöltöttem a hézagokat minden irányból hogy jól egyben legyen sima loctittal vagy gagyi pill ragaccsal...eddig bírta az ötlet mindenkinek.

Custom Builder HRCCT Co.
 __________________________________________________________________________________
 Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ;
 JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; Nissan Patrol ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ;

|  | 

|    |      | 
	|  | 

| Latya | 

|   Elküldve:  csüt. jan. 03, 2013 11:37 pm  |  | 

|  | 

| Meg majd még dobd tele ólommal a felnit hogy legyen súlya is !!jó éjt

Üdv
 L

Custom Builder HRCCT Co.
 __________________________________________________________________________________
 Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ;
 JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; Nissan Patrol ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ;

|  | 

|    |      | 
	|  | 

| Brumca | 

|   Elküldve:  pén. jan. 04, 2013 8:13 pm  |  | 

| 

| 

| Szia.
 Köszönöm szépen az infót.
 Még valamit kérdeznék:

A gátlóknak csak elöre,ill.hátra nem szabad dőlniük,vagy befele,ill.kifele sem?
 Erre pontosan nem jöttem rá a SZABÁLYZATOT olvasva.

Előre is KÖSZÖNÖM.

brum.
 ui: hol tudom megnézni a h1-esed?

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Leowrc | 

|   Elküldve:  pén. jan. 04, 2013 8:29 pm  |  | 

| 

| Off-road Mester |  |  |  Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm
 | 

| HiCsak az előre-hátra dőlés van szabályozva.
 Üdv: Leo
 _________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Brumca | 

|   Elküldve:  pén. jan. 04, 2013 8:36 pm  |  | 

| 

| 

| Szia. Nagyszerű,KÖSZÖNÖM SZÉPEN. Amúgy valami hasonlóra gondoltam: 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Brumca | 

|   Elküldve:  vas. jan. 06, 2013 1:40 pm  |  | 

| 

| 

| Halihó. Na a tegnapi nap elkészültek a rugóttornyok,a motortartó,és a szervótartó. Ma levágtam a felső linktartókat,majd holnap,ha minden igaz felkerül a szerkezetre. Naggyából összeraktam.9 centis hasmagasság lessz alatta,ha minden igaz. Jelen pillanatban:http://www.rcpilot.hu/users/3321/17576/ ... 063529.jpg Nem valami csinos a jószág,de ez még változhat. Sziasztok brumca

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Latya | 

|   Elküldve:  vas. jan. 06, 2013 5:43 pm  |  | 

|  | 

| HaiiHasmagasságot kapjad lefele vagy 6-6,5 centiig esetleg 7...
 a fölé ne menj sztem
 Kerekeket erősítsd még sztem akár belül egy ragasztott kör alakkal majd a 6szög perselyét ahogy említettem fém alátétekkel
 gátló hosszú és ez okozza azt is hogy a kardán csonk égnek áll ami majd megen baj lesz...
 rövidebb gátló és ránézésre orvosolható a dolog de több kép kellene hogy okos is lehessek ne csak mondjak valamit...

Üdv
 L

Custom Builder HRCCT Co.

|  | 

|    |      | 
	|  | 
	|  |