| Szerző | Üzenet | 

| Leowrc | 

|   Elküldve:  szer. márc. 23, 2016 8:54 pm  |  | 

| 

| Off-road Mester |  |  |  Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm
 | 

| Hi Fránya fészbúkon láttam egy dög Jeep-et........  A kasznit Napalmtól mentettem, míg a hozzá való alváz az Osztrák Kayhobbies-tól érkezett. Az építőkészletet egy meglepően kicsi doboz rejti.  A dobozt kinyitva az építési útmutató kerül a szemünk elé. Ez alatt két csomagban a felnik és a gumik kaptak helyet.       Első blikkre a gumik szerintem teljesen jók. A 90mm-es magasságuk pedig maga a tökély. Ettől függetlenül lehet rendelni még ettől is puhábbat. A leírás teljesen rendben van, sőt tán az eddigi legjobb. Ámbár sajnos annyira bolondbiztos, hogy minden lépést beszámoztak benne. Ez azért gond, mert nem elég a képek alapján haladni, így ugyanis rászaladhatunk a sorrendbeli problémákra. (első hidat kétszer szedtem szét, mert nem figyeltem a sorrendet... ) Pár építési kép:                Első tapasztalatok. Jó tulajdonságok: - kiváló anyagminőség - profi útmutató és kiszerelés - 3 féle rugó a gátlókhoz - scale puha gumik - pontos illesztések Rossz tulajdonságok: - műanyag gömbfejek (legalább traxxas kompatibilis) - csapágyak helyett csak réz perselyek vannak - osztóműben műanyag fogaskerekek vannak - műanyag linkek (mondjuk jó erősek legalább) Hirtelen ennyi. További képek itt: http://rcpilot.hu/gall/auto/256/20160323195932/mst_cmx_jeep_yj.html Üdv: Leo_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Szotti | 

|   Elküldve:  csüt. márc. 24, 2016 7:03 am  |  | 

| 

| Szalagszedő |  |  |  Csatlakozott: kedd jan. 24, 2012 6:56 am
 | 

| MÓÓNING!
 GRAT!
 Csapágyszettet is rendeltél egyből, vagy volt "készleten"?
 Milyen "Hop-Up" cuccokat rendeltél még hozzá?
 Kíváncsi vagyok a továbbiakra!

Szép napot!
 Szotti
 _________________  +36-30-94-85-544Rusty MarieMST CFX JeepRED YOTA - VaterraAxial SCX II Jeep Cherokee XJ Axial Wraith

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Leowrc | 

|   Elküldve:  csüt. márc. 24, 2016 9:40 am  |  | 

| 

| 

| Hi Mit ad isten, volt a dobozomban (az egyikben) hozzá való.    Egyébként semmit nem rendeltem hozzá pluszba, mert kíváncsi voltam mit tud alapból.  A teszten kiderül.....   Üdv: Leo_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Emunem | 

|   Elküldve:  csüt. márc. 24, 2016 10:30 am  |  | 

| 

| Pályabejáró |  |  |  Csatlakozott: pén. nov. 29, 2013 2:46 pm
 | 

| Na akkor csalókák voltak a képek az elején, hogy 'műanyag' gumma járna hozzá.Grat hozzá, várjuk a tesztet!

Minden lehetséges...

VRX Blade 10T / Piros rettenet
 Axial SCX-10 / Ford F-150 / KÉK Bálna
 Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project
 2,4GHz / Póráz

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Leowrc | 

|   Elküldve:  csüt. márc. 24, 2016 9:38 pm  |  | 

| 

| 

| _________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Leowrc | 

|   Elküldve:  pén. márc. 25, 2016 8:43 pm  |  | 

| 

| 

| Hi Másik autóra szántam, de mégis inkább erre raktam fel ezeket a fekete felniket.  A kerékkilógással még így sincs probléma.....        Képek itt. Üdv: Leo_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| hasovitspici | 

|   Elküldve:  pén. márc. 25, 2016 11:03 pm  |  | 

| 

| Csirke |  |  |  Csatlakozott: csüt. aug. 01, 2013 11:20 am
 | 

| Nagyon csinos lesz!   _________________
 Drift: MST RMX 2.0 /  HF Integrale / Alfa 75 / Alfa 155 /
 Triál: MST CMX / Hummer HX by Leo / Mercedes G Pickup / Jeep/

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Leowrc | 

|   Elküldve:  szomb. márc. 26, 2016 4:25 pm  |  | 

| 

| 

| Hi Már tegnap este vázoltam Pegének azt a lehetőséget, hogy nem ragozom most az új jeep kasznit, hanem leveszem a polcról az Allercé féle bódét. Ez több okból is jó választás volt. Nem kell több időt szánnom most erre a projektre, ráadásul ugye nincs is miről beszélni ha ránéztek erre a bódéra.....    harmadjára pedig így megmaradt egy vadi új jeep kaszni egy esetleges későbbi projekthez...... ez mondjuk nem tudom, hogy jó-e.  Természetesen tettem bele elektronikát, így már mehet is.  - 35T motor - HK aut fékes szabi - Bluebird szervó Menetkész súlya 2.5kg   Üdv: Leo_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Szotti | 

|   Elküldve:  szer. márc. 30, 2016 6:19 pm  |  | 

| 

| Szalagszedő |  |  |  Csatlakozott: kedd jan. 24, 2012 6:56 am
 | 

| MÓÓNING! Tegnap volt szerencsém kezemben tartani.....    DÖG!!!!!!! (csinálj belteret!!!!!) ............ éééééés tudod: ...........meg!      Szép napot! Szotti_________________  +36-30-94-85-544Rusty MarieMST CFX JeepRED YOTA - VaterraAxial SCX II Jeep Cherokee XJ Axial Wraith

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Emunem | 

|   Elküldve:  szer. márc. 30, 2016 10:26 pm  |  | 

| 

| Pályabejáró |  |  |  Csatlakozott: pén. nov. 29, 2013 2:46 pm
 | 

| Hát gratulálok! És tényleg nem lehet többet írni...   _________________
 Üdv: Emunem

Minden lehetséges...

VRX Blade 10T / Piros rettenet