|  | 

| Szerző | Üzenet |  

| Leowrc | 

|   Elküldve:  csüt. feb. 19, 2015 8:02 pm  |  |  
		| 

| Off-road Mester |  |  |  Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm
 | 

| Hi All Volt egy kis modding ismét. Elkészült a ver1 bukócső. Azért ver1, mert szinte biztos lecserélem. Nem lett rossz, de nem ilyenre gondoltam első körben.  Mindegy, próbának elmegy...         Üdv: Leo_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Leowrc | 

|   Elküldve:  pén. feb. 20, 2015 8:09 pm  |  |  
		| 

| 

| Hi Ma nem sok időm volt, így csak az egyik "torony takaró" készült el.      Üdv: Leo_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  |  
		|    |   |  |  |  

| mucsosz | 

|   Elküldve:  pén. feb. 27, 2015 9:20 pm  |  |  
		| 

| Bója kerülgető |  |  |  Csatlakozott: pén. szept. 06, 2013 8:54 pm
 | 

| tikk...takk...tikk...takk!   _________________ toyota - fj40 Axial SCX10 - G6 Gmade BOM - TOYOTA Hilux Flatbed Axial Scx10 Tow Mate Ftx outback II - Rc4wd D90 Adventure 

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Leowrc | 

|   Elküldve:  pén. feb. 27, 2015 9:33 pm  |  |  
		| 

| 

| Hi Csak alig haladtam, mert próbálta összehúzni az elejét normál méretre.....     Sajna sztem marad is ez a helyzet, mivel holnap is dolgozom és egy csomó dolgot kéne még megcsinálni ahhoz hogy készen legyen. Üdv: Leo_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Leowrc | 

|   Elküldve:  szomb. márc. 14, 2015 10:39 pm  |  |  
		| 

| 

| Hi All Visszakerült hozzám a vas. Döncy végzett rajta egy kis fémmunkát... köszi Neki!! Elkészült az első és hátsó lökös, valamint a bukócső is.           folyt köv.... Üdv: Leo_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Leowrc | 

|   Elküldve:  hétf. márc. 16, 2015 9:45 pm  |  |  
		| 

| 

| Hi All Haladtam ma a géppel. Elől vágtam a vázból, így kicsit hátrébb került az első lökös is. (jobb lett így    ) Feldobtam pár szponzor matricát a látvány miatt, meg mert kell ugye...        Hátsó traktus:      Tetővel:      Következő lépések: - bukócsövek, lökösök fetése - világítás - csörlő bekötése - motorcsere - kötelező cuccok felrakása - némi tesztelés Üdv: Leo_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Döncy | 

|   Elküldve:  kedd márc. 17, 2015 10:14 am  |  |  
		| 

| Sziklamászó |  |  |  Csatlakozott: szomb. jan. 21, 2012 2:52 pm
 | 

| Na, csak összeáll lassan.  Príma!   _________________
 -Döncy-
 duchony.zoltan@gmail.com
 Telenor/354-2873

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Leowrc | 

|   Elküldve:  pén. márc. 27, 2015 8:33 pm  |  |  
		| 

| 

| _________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Leowrc | 

|   Elküldve:  kedd jún. 02, 2015 6:24 pm  |  |  
		| 

| 

| Hi All Volt egy kis modding a gépen. Meguntam, hogy kb minden menet után javítgatni kellett a festést a szélesítéseken. Ezen felbuzdulva rendeltem rá gyári JK műanyag íveket. Ráadásul kicsit orra esős volt a kinézet, mert azt hittem az akku majd vízszintbe hozza. Mivel ebben nem volt társam a kis 2.2-es, más megoldást kellett kiötölni. A megoldást két gyári axi cucc hozta. Igaz alapból a kormányzás nulla ackermanjához lett kiötölve, de most tök jó szolgálatot tesz ebben a szerepkörben is.    Ezután levágtam az átalakított szélesítéseket és kisebb alakítgatás után felraktam az új gyári cuccokat. Ilyen lett:         Üdv: Leo_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Bandy | 

|   Elküldve:  vas. jún. 07, 2015 9:48 am  |  |  
		| 

| Bója kerülgető |  |  |  Csatlakozott: vas. jan. 19, 2014 4:29 pm
 | 

| Hali,
 Érdekes megoldás...nekem is volt ilyen gond G-Made gátlókkal, de ez nagyon jó ötlet.
 A szélesítés jól áll a gépnek, így már tényleg full:):)

Majd néznek az Osztrákok,hogy ebből egy ilyet is ki lehet hozni:)

Üdv: Bandy

|  |  
		|    |   |  |  |  |  |  

| Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég |  |  |  
	|  |  | Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
 Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
 Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

|  |  |