| Szerző | Üzenet | 

| Döncy | 

|   Elküldve:  szer. feb. 26, 2014 9:12 am  |  | 

| 

| Sziklamászó |  |  |  Csatlakozott: szomb. jan. 21, 2012 2:52 pm
 | 

| Helló! A kérdés nem csak a Csapathoz- mint birokhoz szól, hanem minden Versenytárshoz. A szabályzat kimondja:"Tető nélküli (kabrió) illetve , ha csővázas építésű az autó, akkor teljes belső térrel kell rendelkeznie. (műszerfal, két ülés, váltókarok, pedálok, oldalpanelek) Lehajtott első szélvédő nem elfogadott. Kabrió kialakításnál az ülések mögött bukókeret kiépítése kötelező." Nekem a pedálokkal akadt némi gondom, ugyanis a lábtér elég szűkös, konkrétan 4 mm! Pedálok pedig kellenek, mert kötelező! Tehát elbírálásra vagy véleményezésre kiteszem a dolgot. A kérdésem, hogy ez így elfogadható megoldás-e?            Másrészt, kerül bele sofőr bácsi. Tehát nem fog látszani. De gondoltam megelőzendő az utólagos puffogást, tegyük tisztába. Köszönöm!_________________
 -Döncy-
 duchony.zoltan@gmail.com
 Telenor/354-2873

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Napalm | 

|   Elküldve:  szer. feb. 26, 2014 1:45 pm  |  | 

| 

| Sziklamászó |  |  |  Csatlakozott: pén. jan. 27, 2012 7:14 pm
 | 

| szerintem jó. Bár elég kicsi a képecske, de nem csak festett, hanem valami anyaga is van a pedálnak ugye? Latya: A fél beltér azért nem egész, mert a fele hiányzik    Mint a dingó

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Latya | 

|   Elküldve:  szer. feb. 26, 2014 2:07 pm  |  | 

|  | 

| Nos ha bírói szemmel kell nézni  én ál dásom adom rá nem azért fog kikapni Döncy mert nincs pedálja vagy mert közel van az üléshez...       Remélem érthető Üdv L

|  | 

|    |      | 
	|  | 

| Döncy | 

|   Elküldve:  szer. feb. 26, 2014 2:47 pm  |  | 

| 

| 

| Napalm írta: szerintem jó. Bár elég kicsi a képecske, de nem csak festett, hanem valami anyaga is van a pedálnak ugye? Styrolbol van kireszelve, festve: _________________
 -Döncy-
 duchony.zoltan@gmail.com
 Telenor/354-2873

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| zsolt75 | 

|   Elküldve:  szer. feb. 26, 2014 5:32 pm  |  | 

| 

| Bója kerülgető |  |  |  Csatlakozott: szer. jan. 25, 2012 8:45 pm
 | 

| Hali! Én mint Versenytárs, szerintem tökéletes     Célnak megfelel .... Üdv: Zsolt_________________
 Jeep River Rider
 HB Cyclone TC

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Döncy | 

|   Elküldve:  csüt. feb. 27, 2014 1:06 pm  |  | 

| 

| 

| Zsolt, a probléma azzal van, ha nagyon sarkosan nézzük a szabályzatot, akkor nem szabályos. De remélem egyéni elbírálásban esetleg belefér, talán valami kompromisszummal?!   _________________
 -Döncy-
 duchony.zoltan@gmail.com
 Telenor/354-2873

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Madman740 | 

|   Elküldve:  csüt. feb. 27, 2014 1:17 pm  |  | 

| 

| Bója kerülgető |  |  |  Csatlakozott: szer. feb. 01, 2012 8:19 pm
 | 

| Hello, Ha már Zsolt75 feldobta a homokvas témát. Jelenleg ez van nekem:  Méretileg pontosan megegyezik a szabályzatban foglaltakkal. Viszont nem nagyon scale. Kérdés, hogy el fogadja-e a versenybíróság vagy szerezzek be olyat ami jobban scale ?_________________
 E10 - Supra
 TT01 - Chevy
 TT02 - Audi Quattro
 TA05 - Volvo 850
 TA05 - Volvo 850 Estate
 TA05R - Chaser

Pajero
 Dodge PW '48
 Ford F150 '12
 Ford F100 '56
 Toyota Hilux '82
 Volvo XC70
 Volvo 912 6x6
 Wraith Bronco

NPT TEAM DRIVER

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Latya | 

|   Elküldve:  csüt. feb. 27, 2014 1:22 pm  |  | 

|  | 

| Nos lássuk az én témám is necsak Döncynek ne jöjjön a semmi... Idézet: STREET (volt class1)7; a kerékjárati íveknek stimmelnie kell a tengelytávval
 Willys a JeeP Gyárilag az első  kerekek nincsenek az ív alatt. Természetesen ez nézőpont kérdése hisz mondhatjuk azt is hogy a komplett  híd van a karosszériához képest előrébb. Kép eképp : Csatolmány: 
			 stretched-jeep-650x487.jpg [ 81.59 KiB | Megtekintve 4337 alkalommal. ] Nem magamnak szeretném publikálni a kérdést tehát :Elfogadjuk a gyári kivitelt vagy sem ? kérdem ezt a kortárs bíráktól és versengőktől egyaránt. A jelzett képen fellelhető a hátsó sárvédő ívek nagyobbra vágása, amitől el is fér a nagyobb kerék...ez lehet akár a következő kérdés is ha problémás . Este belekezdenék lehet a kaszniba így svv.... Köszönettel Üdvözlettel L Atya

|  | 

|    |      | 
	|  | 

| Latya | 

|   Elküldve:  csüt. feb. 27, 2014 1:23 pm  |  | 

|  | 

| Madman740 írta: Hello, Ha már Zsolt75 feldobta a homokvas témát. Jelenleg ez van nekem:  Méretileg pontosan megegyezik a szabályzatban foglaltakkal. Viszont nem nagyon scale. Kérdés, hogy el fogadja-e a versenybíróság vagy szerezzek be olyat ami jobban scale ?Részemről egy feltétellel de mehet: amikor használod végigkamerázzuk !! Üdv L

|  | 

|    |      | 
	|  | 

| Leowrc | 

|   Elküldve:  csüt. feb. 27, 2014 1:44 pm  |  | 

| 

| Off-road Mester |  |  |  Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm
 | 

| Hi All Latya, az teljesen mindegy hogy a kerék van előrébb vagy a híd, ugyanis a kerék a hídon van.     Na de komolyan. Ha arányosan igy fog kinézni mint a mellékelt képen, akkor elfogadott. Minden ettől eltérő verzióban viszont nem. A kerékjárati ív kibővítése pedig sosem volt kizáró ok. Madman: Mint Te is említed, ez a verzió nem scale. Kérünk másikat. Üdv: Leo_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  | 

|    |   | 
	|  | 
	|  |