|  | 

| Szerző | Üzenet |  

| Döncy | 

|   Elküldve:  pén. feb. 28, 2014 7:49 am  |  |  
		| 

| Sziklamászó |  |  |  Csatlakozott: szomb. jan. 21, 2012 2:52 pm
 | 

| Napalm írta: szerintem jó. Latya írta: Nos ha bírói szemmel kell nézni  én ál dásom adom rá Kérném a másik két csapattagot/versenybírót állásfoglalásra az ügyemben. (meri vagy nem meri? vagy poroljam le a Nissant?)_________________
 -Döncy-
 duchony.zoltan@gmail.com
 Telenor/354-2873

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Latya | 

|   Elküldve:  pén. feb. 28, 2014 7:53 am  |  |  
		|  | 

| Leowrc írta: Hi All Latya, az teljesen mindegy hogy a kerék van előrébb vagy a híd, ugyanis a kerék a hídon van.     Üdv: Leoigaz lehet a sárvédő van hátrébb...        tehát ? mehet vagy sem ...én is kérek több igent vagy nemet és kevesebb háttérhangot... Döncy ne izgulj sztem nem kell bontanod         türelem... Üdv L

|  |  
		|    |      |  |  |  

| Napalm | 

|   Elküldve:  szomb. márc. 01, 2014 11:41 am  |  |  
		| 

| Sziklamászó |  |  |  Csatlakozott: pén. jan. 27, 2012 7:14 pm
 | 

| Latya írta: Nos lássuk az én témám is necsak Döncynek ne jöjjön a semmi... Idézet: STREET (volt class1)7; a kerékjárati íveknek stimmelnie kell a tengelytávval
 Willys a JeeP Gyárilag az első  kerekek nincsenek az ív alatt. Természetesen ez nézőpont kérdése hisz mondhatjuk azt is hogy a komplett  híd van a karosszériához képest előrébb. Kép eképp : Csatolmány: stretched-jeep-650x487.jpg Nem magamnak szeretném publikálni a kérdést tehát :Elfogadjuk a gyári kivitelt vagy sem ? kérdem ezt a kortárs bíráktól és versengőktől egyaránt. A jelzett képen fellelhető a hátsó sárvédő ívek nagyobbra vágása, amitől el is fér a nagyobb kerék...ez lehet akár a következő kérdés is ha problémás . Este belekezdenék lehet a kaszniba így svv.... Köszönettel Üdvözlettel L AtyaHi! Mondtam élőben is, hogy alapból ezen már nem sok kifogásolni való van részemről, ha hasonlót építesz. Ív nagyobbra vágása nem gond. Az első íven meg nagyon könnyen tudsz javítani. A küszöb úgy is már alapból módosított    Lökösöket, stb többi szabályos dolgot tudod. Első ív hátulját picit tedd előrébb a la JK, nézd csak: 

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Latya | 

|   Elküldve:  szomb. márc. 01, 2014 12:50 pm  |  |  
		|  | 

| teljesen igazad van Napalm ha előrébb viszem a sárvédő ferdét máris egy JK azaz nem egy willys.... véleményem szerint nem az lesz útban a szabad mozgástérnek így ebből kifolyólag nem tartom előnyszerzésnek viszont : a design és a willys jeep-ek kinézete végett nem igen akarom előrébb tenni és YJ vagy JK fazonosítani a verdát Ez kizáró ok vagy elfogadjátok ? a lökhárító homlok lámpáig szélesek lesznek, és még a lökhárító elé is ér a gumiknak elől tán hátul is a tipikus willys sárvédő ami itt a fő kérdés... Akkor vigyem előrébb Napalm szerint. Leo, Döncy, Pege ? Maradhat vagy csináljak egy JK-t ??   holnap kezdeném a karaktert jöhetnek az intelmek hogy vágjam vagy olvasszam be a stirolt      THX Üdv L

|  |  
		|    |      |  |  |  

| Döncy | 

|   Elküldve:  szomb. márc. 01, 2014 3:27 pm  |  |  
		| 

| Sziklamászó |  |  |  Csatlakozott: szomb. jan. 21, 2012 2:52 pm
 | 

| Latya verda:Véleményem szerint, mint egyedi elbírálás alá vont autó, részemről épüljön-versenyezzen.
 Már csak azért is, mert 3 hét múlva első futam. Eddig láttunk 6-7 autót, amik hellyel-közzel meg felelnek. A szabályzatot idén keményen be akarjuk tartani-tartatni.
 Előfordulhat, hogy 22.-én a gépátvételnél sokan kihullanak!? Mert nem látjuk, nem tudjuk mik épülnek.

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Latya | 

|   Elküldve:  vas. márc. 02, 2014 9:09 am  |  |  
		|  | 

| Köszönöm Döncy akkor 1-1 a megítélés... úgy izgulok mi lesz az eredmény     

|  |  
		|    |      |  |  |  

| Leowrc | 

|   Elküldve:  vas. márc. 02, 2014 9:34 am  |  |  
		| 

| Off-road Mester |  |  |  Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm
 | 

| Leowrc írta: Hi All Latya, az teljesen mindegy hogy a kerék van előrébb vagy a híd, ugyanis a kerék a hídon van.     Na de komolyan. Ha arányosan igy fog kinézni mint a mellékelt képen, akkor elfogadott. Minden ettől eltérő verzióban viszont nem. A kerékjárati ív kibővítése pedig sosem volt kizáró ok. Üdv: Leo_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Leowrc | 

|   Elküldve:  vas. márc. 02, 2014 9:36 am  |  |  
		| 

| Off-road Mester |  |  |  Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm
 | 

| Döncy írta: Napalm írta: szerintem jó. Latya írta: Nos ha bírói szemmel kell nézni  én ál dásom adom rá Kérném a másik két csapattagot/versenybírót állásfoglalásra az ügyemben. (meri vagy nem meri? vagy poroljam le a Nissant?)Hi Én is rábólintok, mehet. Üdv: Leo_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Latya | 

|   Elküldve:  vas. márc. 02, 2014 9:42 am  |  |  
		|  | 

| köszikeee 

|  |  
		|    |      |  |  |  

| pege | 

|   Elküldve:  vas. márc. 02, 2014 10:37 am  |  |  
		| 

| Bója kerülgető |  |  |  Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 8:29 pm
 | 

| Leowrc írta: Döncy írta: Napalm írta: szerintem jó. Latya írta: Nos ha bírói szemmel kell nézni  én ál dásom adom rá Kérném a másik két csapattagot/versenybírót állásfoglalásra az ügyemben. (meri vagy nem meri? vagy poroljam le a Nissant?)Hi Én is rábólintok, mehet. Üdv: LeoMehet!_________________
 "Buff neki, azt karist!"

|  |  
		|    |   |  |  |  |  |  

| Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég |  |  |  
	|  |  | Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
 Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
 Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

|    |  |