| Szerző | Üzenet | 

| Leowrc | 

|   Elküldve:  szer. márc. 28, 2012 8:04 pm  |  | 

| 

| Off-road Mester |  |  |  Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm
 | 

| Hi A mai és tegnapi termés.  Alákerült az alváz és felkerült a géptető is. A vázból nem vágtam, mert így pont rá fogom tudni tenni a lökösöket.             Holnap folyt köv...... Üdv: Leo_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Leowrc | 

|   Elküldve:  szomb. márc. 31, 2012 11:03 am  |  | 

| 

| 

| Hi All! Megint egy kis haladás suzuki ügyben. Felpróbáltam a szélesítéseket és kentem rá egy kis javító pasztát is.      Üdv: Leo_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Leowrc | 

|   Elküldve:  kedd ápr. 03, 2012 8:02 pm  |  | 

| 

| 

| Hi All! Nagyot haladtam ma. Felkerült a homlokfal és az oldalpanelek. Kialakítottam a lámpák helyét is. Az igazi tesóra felkerült két különleges küszöb, mert így az autó teljes hosszában bárhol megemelhető a hi-jack emelővel. Ez okból a kicsire is kellett csinálnom két küszöbszélesítést.      Üdv: Leo_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Leowrc | 

|   Elküldve:  pén. ápr. 13, 2012 7:22 pm  |  | 

| 

| 

| Hi All! Így verseny után megint volt időm haladni a repro suzukival. Itt tartok most. Végleges helyükön a szélesítések, elkészült az első és a hátsó lökös is.           Üdv: Leo_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Leowrc | 

|   Elküldve:  szomb. ápr. 14, 2012 7:46 pm  |  | 

| 

| 

| _________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Latya | 

|   Elküldve:  szomb. ápr. 28, 2012 2:14 pm  |  | 

|  | 

| És mi a helyzet erre felé ?? 

|  | 

|    |      | 
	|  | 

| Leowrc | 

|   Elküldve:  szomb. ápr. 28, 2012 3:14 pm  |  | 

| 

| 

| HiFelkerültek a kis kiegészítők, zsanérok, kilincsek, rácsok. Belőttem a tengelytávot és készen vagyok a csiszolással is.
 Fotók is lesznek, hamarosan.

Üdv: Leo
 _________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| c6doki | 

|   Elküldve:  vas. ápr. 29, 2012 10:46 pm  |  | 

| Csatlakozott: szomb. jan. 28, 2012 4:27 am
 | 

| Hello! Most mondjam hogy részben igazad volt a lebaltázással kapcsolatban, mert ezt csak most vettem észre.. Elég furán fog mutatni a méretével. A hatalmas szusi!   A lényeg hogy hozza az elvárt színvonalat. Gratulálok, szép lesz! Az enyémre sehogy sem akaródzott felmenni ez a rohadt Dingo szélesítés, bánom is kicsit.  Várjuk a képeket... Üdv! c6doki_________________
 c 6 d o k i

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Leowrc | 

|   Elküldve:  csüt. máj. 03, 2012 9:53 pm  |  | 

| 

| 

| Hi Doki, igazándiból "csalni" kellett kicsit a méretekkel, hogy használható legyen a gép. Ellenben pontosak az arányok. Így áll most a projekt: Felcsiszoltam a kasznit, majd kapott egy fekete alapot. Ezt visszacsiszoltam 1000-es vizes papírral. Holnap az egészet áttolom mégegyszer és mehet rá a szín, ami szintén fekete lesz a matt verzióból.           Üdv: Leo_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Csulik | 

|   Elküldve:  pén. máj. 04, 2012 6:18 am  |  | 

| 

| Bója kerülgető |  |  |  Csatlakozott: hétf. jan. 23, 2012 2:48 pm
 | 

| Leó! Nagyon jól halad a project!! A sok "emelt" Hilux,jeep között el is fog veszni ez a kis törpe suzu!       Várom hogy milyen lesz kerekekkel,alvázzal együtt! Aztán majd élőben is meglessük jövő hétvégén!       Így tovább! Gergő_________________
 Team Gerilla Drift

|  | 

|    |   | 
	|  | 
	|  |