| Szerző | Üzenet | 

| N.szabi | 

|   Elküldve:  szomb. aug. 23, 2014 3:14 pm  |  | 

|  | 

| Sziasztok Ma megkezdtem a triál gépem építését. Az-az pontosan egy módosított axial wraiht hídból és a hozzá való cuccokból. Beleépítettem ezeket egy H.R.C.C.T alvázba.    Most jelenleg itt tartok:  Van egy ilyen crawler motorom is szerintetek jó lesz bele?  Ja és egy hajtásom is     Véleményeket várok     

|  | 

|    |      | 
	|  | 

| Leowrc | 

|   Elküldve:  szomb. aug. 23, 2014 3:37 pm  |  | 

| 

| Off-road Mester |  |  |  Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm
 | 

| Hali
 A hasmagasságod már így is szörnyű...... és még a kerekek rajta sincsenek. Ebben a formában túl nagyot fognak törni a kardánok és borulékony is lesz.

Üdv: Leo
 _________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| N.szabi | 

|   Elküldve:  szomb. aug. 23, 2014 7:02 pm  |  | 

|  | 

| Értem.. és most mit csináljak,hogy jobb legyen? Kisebb lengés csillapítók?Vagy mi tévő legyek?

|  | 

|    |      | 
	|  | 

| Leowrc | 

|   Elküldve:  szomb. aug. 23, 2014 7:10 pm  |  | 

| 

| Off-road Mester |  |  |  Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm
 | 

| Hi
 A probléma többrétű....... Most látom, hogy az alsó linkek és a "V" link is egy magasságban van felfogatva. Ebből is adódhatnak mozgásbeli gondok. Gátlók mekkorák illetve miből vetted ki őket?
 Hirtelen...

Üdv: Leo
 _________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| N.szabi | 

|   Elküldve:  szomb. aug. 23, 2014 7:22 pm  |  | 

|  | 

| A gátlókat most vettem...(szerintem Wraith sőt biztos.!)A szem mérete:11cm
 Amit most gondoltam bele rakni az 9cm a szerinted/szerintetek jó lenne??

|  | 

|    |      | 
	|  | 

| Latya | 

|   Elküldve:  szomb. aug. 23, 2014 8:08 pm  |  | 

|  | 

| SzHalipapi SCX be a 80-85mmgátló is néha sok itt egy kép segédletként  ezek alá gondold oda a vázad és alakítsd a tengelytávot a linkeket majd ha az megvan utána vegyél egy gátlót előbb mindég rajzolunk ! minden építésemben elmondom és szinte minden építő így kezdi anélkül át se látod mit akarsz  segíts magadon ...tudod...       jelenleg egy monster truck kiállású a vázszett  az ugratni való mi meg terepet mászunk és a honcho is  Üdv L 

|  | 

|    |      | 
	|  | 

| Latya | 

|   Elküldve:  szomb. aug. 23, 2014 8:10 pm  |  | 

|  | 

| Csinálj így : tervezd meg a komplett kocsit egy az egyben tedd oda a vázat és mindennek látod a méretét linkek tengelyek kaszni stb stb   

|  | 

|    |      | 
	|  | 

| N.szabi | 

|   Elküldve:  szomb. aug. 23, 2014 8:49 pm  |  | 

|  | 

| oké kösz Latya    Holnap csinálok is egy ilyen tervet.

|  | 

|    |      | 
	|  | 

| Napalm | 

|   Elküldve:  szomb. aug. 23, 2014 10:02 pm  |  | 

| 

| Sziklamászó |  |  |  Csatlakozott: pén. jan. 27, 2012 7:14 pm
 | 

| Üdv! Még egy apró, de fontos dolog: a rugókat ne feszítsd be! Főleg ne ennyire    tessék lazán hagyni!

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Latya | 

|   Elküldve:  vas. aug. 24, 2014 6:18 am  |  | 

|  |  | 

|    |      | 
	|  | 
	|  |