|  | 

| Szerző | Üzenet |  

| Napalm | 

|   Elküldve:  szomb. jan. 10, 2015 11:56 am  |  |  
		| 

| Sziklamászó |  |  |  Csatlakozott: pén. jan. 27, 2012 7:14 pm
 | 

| Ötletes  

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Emunem | 

|   Elküldve:  szomb. jan. 10, 2015 12:57 pm  |  |  
		| 

| Pályabejáró |  |  |  Csatlakozott: pén. nov. 29, 2013 2:46 pm
 | 

| Köszönöm a válaszokat! Sorban: Madman740 írta: Hy,Látom levágtad a lökhárító alját. Mi lesz helyette ? Gyári Axial vagy vlami homemade ?
 Valami home-made, van styrol itthon, már csak idő kérdése. De addig majd a gyári axi lesz. A végeredmény ilyesmi lesz később:  bandipapa83 írta: Akkor ezek szerint bővül veled is a mezőny, szuper lenne.Üdv: Bandy
 Remélem sikerül el is jutni, meglátjuk. De igen, bővítem a street kategóriát még 1 darabbal, amennyiben a bíróság is úgy látja jónak. Folyt köv..._________________
 Üdv: Emunem

Minden lehetséges...

VRX Blade 10T / Piros rettenet
 Axial SCX-10 / Ford F-150 / KÉK Bálna
 Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project
 2,4GHz / Póráz

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Leowrc | 

|   Elküldve:  szomb. jan. 10, 2015 6:04 pm  |  |  
		| 

| Off-road Mester |  |  |  Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm
 | 

| Emunem írta: u.i. Ez a keréklógás megfelel a street kategória címre remélem?! Hali Eddig jól haladsz a street kategória felé. Üdv: Leo_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Döncy | 

|   Elküldve:  vas. jan. 11, 2015 3:47 pm  |  |  
		| 

| Sziklamászó |  |  |  Csatlakozott: szomb. jan. 21, 2012 2:52 pm
 | 

| Hello! Jól alakul a gép!  Ez a lökös sztirolból nem biztos, hogy túl tartós lesz hosszútávon.  Emunem írta: Valami home-made, van styrol itthon, már csak idő kérdése. De addig majd a gyári axi lesz. A végeredmény ilyesmi lesz később: _________________
 -Döncy-
 duchony.zoltan@gmail.com
 Telenor/354-2873

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Emunem | 

|   Elküldve:  vas. jan. 11, 2015 9:48 pm  |  |  
		| 

| 

| Igazad lehet, véggigondoltam a dolgot miközben papírból a próbát csináltam, hamar szétpattana, ha ráérkezik. Inkább réz csőváz + alu lapok.      Na az pöppet tartósabb.  Alun csiszolás után lehet egyból festeni, vagy valami fém alapozót jobb ráfújni? (nem a karctól félek, az csak jót tesz neki, hanem a hámlástól) Lassan kész az alváz, most a gátlók tartója van terítéken, nameg az elhelyezésük.  Ha hátul Döncy félén keresztben döntöm meg, az nem szabályellenes? (mondjuk láttam már több street kategóriás gépen is, h úgy van, szóval csak a biztonság kedvéért kérdezem)  Kaszni rögzítés adja még fel a leckét, mert a nyitható motorháztető meg ajtók miatt nem mind1.  Közben készülget a fülke alja, méretek megvannak, próba verzió V1.0:  Azon filózok, hogy szélvédőt elég-e lexanból csinálni? Latya abból mívelte, lehet nekem is elég lesz. Nagyjából ennyi kérdés mára.     üdv._________________

Minden lehetséges...

2,4GHz / Póráz

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Emunem | 

|   Elküldve:  hétf. jan. 19, 2015 3:29 am  |  |  
		| 

| 

| Nu, kis lustálkodás után, ... nem kevés bosszankodás/agyfőzés mellet de meglett az áhított teleszkóp felfogatás meg minden zusammen. Sok kép nem készűlt, a lázas munkában nem volt időm fotózni.  Elektronika egyenlőre ideiglenes helyen csövezik, szép motortérben fog csücsülni.  Építési lépcsők: Linkek gyártása, előre hátra ment a nyújtás. Elöl 4 linkesítve lett a dolog. Új szervotartó alu lap meg sok macerás apróság, amikről nem készült step-by-step fotó. Az említett teló felfogatás:   Sok mindent nem fűznék hozzá, látszik minden. Ami meg nem, az meg a sok mormogás, ami mellete duruzsolt... Nagyon kötött volt a dolog, hátsó kérékdobokat nem akartam túlságosan szélesíteni, hogy megmaradjon a skélsége a dolognak, +8mm oldalanként muszály volt. Dobok:  Igen, megvan vágva a plató, az első verzióhoz nagyobb hely kellett, de aztán átgondolva a dolgot kikerekedett a végleges. Kis ruhapróba is megvolt, ideiglenes karton tartókkal, sztem elég jó lett.    A gátlókon külön különlegesség van. Szabályok szerint belefér a street kategóriába, hiszen csak a gátlók szögében van megkötés. Szóval éltem a lehetőséggel, és alakítottam rajta.   Tollrugó! Teljesen funkcionális:  - rugózik is az autó tőle nagyon!! élethűen! - Hasznos ütköző feladatot is ellát. - Takarítja a telószárat. (remélem) (próba koszolásnál működött) Nagy lépéssel nincs gondd:  Úton van egy GT Power világítás is, akciós volt, nem hagyhattam ki. Így kicsit teljesebb lesz a kép majd. Jó építést! üdv.: ÉN_________________

Minden lehetséges...

2,4GHz / Póráz

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Emunem | 

|   Elküldve:  pén. jan. 30, 2015 10:56 am  |  |  
		| 

| 

| Hali, Megyütt a fényesség, annak is kell helyet kreálni. Azóta történt még 1-s más...    Késöbb poszt._________________

Minden lehetséges...

2,4GHz / Póráz

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Bandy | 

|   Elküldve:  pén. jan. 30, 2015 11:00 pm  |  |  
		| 

| Bója kerülgető |  |  |  Csatlakozott: vas. jan. 19, 2014 4:29 pm
 | 

| Szia,
 No örülök ha sikerült picit haladni...
 Kiváncsian várjuk a képeket:)

Üdv: Bandy

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Emunem | 

|   Elküldve:  hétf. feb. 09, 2015 2:40 am  |  |  
		| 

| 

| Ajjjajj, kicsit sem elgurult a gyógyszer...   Aztán meg ami ezután jött... kötözzetek meg.       The crazy beast coming soon..._________________

Minden lehetséges...

2,4GHz / Póráz

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Emunem | 

|   Elküldve:  szer. feb. 11, 2015 11:25 pm  |  |  
		| 

| 

| Na akkor posztolok én is képeket, volt időm feltölteni mindet. Naszóval, lassan haladunk, de mint tudjuk biztosan.     Így fest most a motorterem.    Sok meló volt vele (2x csináltam újra      ) , nekem legalábbis, mint kezdő stírolmunkás. Persze csicsák, finomítás még hátra van, de legalább az alapja megvan. Lámpákat ha befejezem posztolom, remélem tartósan fogják a szerepüket betölteni. Közben megint sok agytágítás, találtam egy kis olvasni/nézni valót a bálnáról. Jó építést, éccakát._________________

Minden lehetséges...

2,4GHz / Póráz

|  |  
		|    |   |  |  |  |  |  

| Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég |  |  |  
	|  |  | Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
 Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
 Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

|  |  |