|  | 

| Szerző | Üzenet |  

| Madman740 | 

|   Elküldve:  vas. aug. 09, 2015 10:06 am  |  |  
		| 

| Bója kerülgető |  |  |  Csatlakozott: szer. feb. 01, 2012 8:19 pm
 | 

| Hy,  Jól néz ki ezzel a felni-gumi kombóval a Kék Bálna.    Feltételezem, hogy 1.9-es felni, mivel annak a gyári változata olyan, hogy a stiftre rögzíted. Amíg így használtam én nem hagytam el egy stiftet sem, de például csab1hd1-nek verseny közben csúszott ki több is ugyanabban a körben. Az egyiket elhagyta, a másik viszont befeszült a hajtásba. Szerencsére nem tört el semmit. Én emiatt vettem meg a hatszög átalakító kittet rc4wd-ről. Azért az oldalankénti 1-2 mm plusszért megéri a kevesebb idegeskedés szerintem. Sajnos, idén sem lesz Bálna találkozó a G6-on.      Talán jövőre.  _________________
 E10 - Supra
 TT01 - Chevy
 TT02 - Audi Quattro
 TA05 - Volvo 850
 TA05 - Volvo 850 Estate
 TA05R - Chaser

Pajero
 Dodge PW '48
 Ford F150 '12
 Ford F100 '56
 Toyota Hilux '82
 Volvo XC70
 Volvo 912 6x6
 Wraith Bronco

NPT TEAM DRIVER

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Emunem | 

|   Elküldve:  vas. aug. 09, 2015 9:40 pm  |  |  
		| 

| Pályabejáró |  |  |  Csatlakozott: pén. nov. 29, 2013 2:46 pm
 | 

| Hi,
 kösz skacok!
 Nap: Én inkább maradok a pici szappannál, fele idő.

Mad: Köcce, sztem is megveszem az átalakítót... mondjuk mostmár nem lazúl le.
 sajnálom, hoigy kimarad, mjad jövőre, talán magyarban is, ha nem lesz ilyen zsúfolt az évem, mint most.

Minden lehetséges...

VRX Blade 10T / Piros rettenet
 Axial SCX-10 / Ford F-150 / KÉK Bálna
 Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project
 2,4GHz / Póráz

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Emunem | 

|   Elküldve:  szer. szept. 16, 2015 10:12 pm  |  |  
		| 

| 

| Nya, aki ott volt a G6-on, tudja hogy eléggé túlélős, igazi Off-roados verseny volt, remek idővel, remek társasággal. Én igaz 45 perc késéssel indúltam, de így is időre készen lettem a szakasszal, nem egy túl bonyolúlt pálya volt, csak igen veszélyes. Az autó jól bírta, telókat kell kicsit rendberakni, kaszni kapott pár ütést, karcot... Majd a nagyszervíznél. Remekül tapadtak viszont a kerekek, nem volt sehol semmi akadály, amit ne tudott volna legyűrni, kivéve a szűk fodulók, de azokat meg kihívásnak vettem.   70g kerekenként elég volt, hogy jól teljesítsen az autóka. Pár kép erejéig az aktuális standja a kocsinak:           Estét._________________
 Üdv: Emunem

Minden lehetséges...

2,4GHz / Póráz

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Emunem | 

|   Elküldve:  hétf. okt. 12, 2015 8:42 am  |  |  
		| 

| 

| Lassan a végéhez közeledik a szervíz... nem kis meló. Ez az oxidos por mindehová befészkelte magát, kompresszorral se akart lejönni helyekröl.     Foghézagot hídban lehet valamivel pontosítani , mondjuk kis alátétekkel? Hangyányit kotyogós, olyan 0,2 mm-es környékivel megoldható lenne, ha... Vélemények?_________________

Minden lehetséges...

2,4GHz / Póráz

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Leowrc | 

|   Elküldve:  hétf. okt. 12, 2015 9:57 am  |  |  
		| 

| Off-road Mester |  |  |  Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm
 | 

| Hi
 A kotyogás alatt mit értesz? A két kerék között van lógás, vagy a kardán és a "difi" között?

- Az első verziónál a difizáró kocka van "kiszopósodva", amitől még pont kimegy a világból.
 - A második verziónál a fogaskerekek vannak megkopva, ami csak cserével orvosolható.

Üdv: Leo
 _________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Emunem | 

|   Elküldve:  hétf. okt. 12, 2015 11:29 pm  |  |  
		| 

| 

| Is-is, most néztem meg... de inkább kimegy a világból.     Thnx_________________

Minden lehetséges...

2,4GHz / Póráz

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Emunem | 

|   Elküldve:  szomb. nov. 14, 2015 12:24 am  |  |  
		| 

| 

| Hali, valakinek valami vélemény, milyen Knockle-t érdemes venni, Ugye ha már vesz az ember, akor High Clearance-t, és persze valami cvd-t is. Néztem a hot racinges-t... valami tapasztalat?  CVD: Hot racing vs Axial (vagy ha van egyéb, ami hobby szinten elmegy, akkor az is jöhet)    Lassan elkopnak a csontok, átalakítás miatt (csabi féle) akadozva tolat, meg hasonlók, evégett meg ugye a kihajtás kopik rendesen.... Tanácsokat előre is kösz. Üdv Emunem_________________

Minden lehetséges...

2,4GHz / Póráz

|  |  
		|    |   |  |  |  

| mucsosz | 

|   Elküldve:  hétf. nov. 16, 2015 10:04 pm  |  |  
		| 

| Bója kerülgető |  |  |  Csatlakozott: pén. szept. 06, 2013 8:54 pm
 | 

| Szia Emu!
 CVD csakis gyári Axiál! Igaz drága de legalább plug and play! Nem kell "szivacs-csapágy" és teljesen kókánymentes.

Knuckleról annyit, hogy egy kicsibb átalakítással (egy plusz furat a két fordulópont közelében) megoldja a forduló kör problémádat. De egy áttétel módosítóval is lehet ezen segíteni. (azaz gyorsítod az elejét)
 _________________ toyota - fj40 Axial SCX10 - G6 Gmade BOM - TOYOTA Hilux Flatbed Axial Scx10 Tow Mate Ftx outback II - Rc4wd D90 Adventure 

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Emunem | 

|   Elküldve:  hétf. nov. 16, 2015 11:12 pm  |  |  
		| 

| 

| mucsosz írta: Szia Emu!
 CVD csakis gyári Axiál! Igaz drága de legalább plug and play! Nem kell "szivacs-csapágy" és teljesen kókánymentes.
 Akkor jól éreztem, hogy nem érdemes vele "olcsóskodni"... mucsosz írta: Knuckleról annyit, hogy egy kicsibb átalakítással (egy plusz furat a két fordulópont közelében) megoldja a forduló kör problémádat. De egy áttétel módosítóval is lehet ezen segíteni. (azaz gyorsítod az elejét) Na azt a furatos dolgot hogy is gondoltad, sejtem, de nem értem  _________________

Minden lehetséges...

2,4GHz / Póráz

|  |  
		|    |   |  |  |  

| mucsosz | 

|   Elküldve:  kedd nov. 17, 2015 9:58 am  |  |  
		| 

| Bója kerülgető |  |  |  Csatlakozott: pén. szept. 06, 2013 8:54 pm
 | 

| Idézet: Na azt a furatos dolgot hogy is gondoltad, sejtem, de nem értem  Szia!   Dobj egy mail címet és leírom, lefényképezem, hogy hogyan oldottam meg teljesen gyári alkatrészekből a nagyobb kórmány kitérést. Tudnod kell: Furás faragás mentesen nem fog menni. Tehát ha sajnálod megvágni a gyári alkatrészeket akkor vagy költened kell egy kicsit rá vagy marad így._________________ toyota - fj40 Axial SCX10 - G6 Gmade BOM - TOYOTA Hilux Flatbed Axial Scx10 Tow Mate Ftx outback II - Rc4wd D90 Adventure 

|  |  
		|    |   |  |  |  |  |  

| Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég |  |  |  
	|  |  | Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
 Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
 Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

|    |  |