| Szerző | Üzenet | 

| Bandy | 

|   Elküldve:  szomb. jan. 09, 2016 6:31 pm  |  | 

| 

| Bója kerülgető |  |  |  Csatlakozott: vas. jan. 19, 2014 4:29 pm
 | 

| Hello. Klassz kis motyók érkeztek;) A gumira kiványcsi vagyok mit tud. Szép scale gép lesz ez    Üdv:Bandy_________________
 C2 Vaterra Ascender - Nissan Titan
 C1 MST CMX - Pajero

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Bota | 

|   Elküldve:  vas. jan. 10, 2016 8:50 pm  |  | 

| 

| Szalagszedő |  |  |  Csatlakozott: szomb. márc. 22, 2014 8:46 pm
 | 

| Hali Pofás lesz a gép Papi, hozza a megszokott Leo- minőséget.   Üdv, Bota

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Leowrc | 

|   Elküldve:  hétf. jan. 18, 2016 9:55 pm  |  | 

| 

| Off-road Mester |  |  |  Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm
 | 

| Hi Köszi...     Ma a már szinte kötelező kiegészítőimet dobtam össze. Üzemanyagtartály és hűtőláda.  Üdv: Leo_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Leowrc | 

|   Elküldve:  kedd jan. 19, 2016 8:36 pm  |  | 

| 

| 

| Hi Kipattant ma a szikra és kb 3 perc alatt megoldottam a szervó felfogatását, amin már régóta töröm a fejem. Egy axial szervótartó lapot fogattam fel a vázra és már kész is volt. Mllette kb ebben a szögben fog állni az axial hajtás.   Csináltam egy próba lököst is sztirolból. Nagyon nem is fogok rajta változtatni, mert teljesen megfelel az elképzelésemnek.   Üdv: Leo_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| mucsosz | 

|   Elküldve:  kedd jan. 19, 2016 10:22 pm  |  | 

| 

| Bója kerülgető |  |  |  Csatlakozott: pén. szept. 06, 2013 8:54 pm
 | 

| Jo végre talpon látni!  Osztom Bota véleményét a minőségről! A hajtás felfogatása elgondolkodtató.     ha nekem nem jön be a jelenlegi kénytelen leszek valami hasonlót alkalmazni csak nem 1:1 osztóval hanem gyorsítani is rajta kicsit._________________ toyota - fj40 Axial SCX10 - G6 Gmade BOM - TOYOTA Hilux Flatbed Axial Scx10 Tow Mate Ftx outback II - Rc4wd D90 Adventure 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Leowrc | 

|   Elküldve:  pén. jan. 29, 2016 9:07 pm  |  | 

| 

| 

| Hi Jött ma egy kis ihlet, így folytattam az építést. Az axial hajtást lecseréltem egy RC4WD R2-es áttételre. Az így keletkező erőt egy 1:1-es osztómű fogja a hidak felé továbbítani, remélem megfelelő nyomatékkal és tempóval. Mivel nem szeretem ha hangos a technika, így  simán stirol lapokkal fogattam a vázhoz. Remélhetőleg így nem fogja a rezgéseket a váz felé továbbítani.   Az 1:1-es osztómű, minimális helyet foglalva a gyári skid plate-n kapott helyet.   Üdv: Leo_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Leowrc | 

|   Elküldve:  szomb. feb. 06, 2016 10:20 pm  |  | 

| 

| 

| _________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| mucsosz | 

|   Elküldve:  vas. feb. 07, 2016 9:45 pm  |  | 

| 

| 

| Az a rács... nem irigyellek érte! 
 Szép, részletes!
 _________________ toyota - fj40 Axial SCX10 - G6 Gmade BOM - TOYOTA Hilux Flatbed Axial Scx10 Tow Mate Ftx outback II - Rc4wd D90 Adventure 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Leowrc | 

|   Elküldve:  vas. feb. 07, 2016 9:47 pm  |  | 

| 

| 

| Hi Köszi...    csak lassan jó lenne tudni, hogy "rajta" kívül is lesz-e street autó a mezőnyben.  Üdv: Leo_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| mucsosz | 

|   Elküldve:  vas. feb. 07, 2016 9:50 pm  |  | 

| 

| 

| Leowrc írta: Hi Köszi...    csak lassan jó lenne tudni, hogy "rajta" kívül is lesz-e street autó a mezőnyben.  Üdv: LeoEz egy igen jó kérdés! Legalább nem kell sokat küzdeni a dobogóért!      Hajtás bírja? van elég nyomaték?_________________ toyota - fj40 Axial SCX10 - G6 Gmade BOM - TOYOTA Hilux Flatbed Axial Scx10 Tow Mate Ftx outback II - Rc4wd D90 Adventure 

|  | 

|    |   | 
	|  | 
	|  |