| Szerző | Üzenet | 

| Szotti | 

|   Elküldve:  vas. ápr. 23, 2017 6:54 pm  |  | 

| 

| Szalagszedő |  |  |  Csatlakozott: kedd jan. 24, 2012 6:56 am
 | 

| MÓÓNING! Részemről GRAT Mindenkinek aki teljesítette a mai versenynapot, a dobogósoknak + egy taps!       Szerintem jó kis verseny volt! A helyszín pompás volt, és az idő is kegyes volt hozzánk! Szép napot! Szotti_________________  +36-30-94-85-544Rusty MarieMST CFX JeepRED YOTA - VaterraAxial SCX II Jeep Cherokee XJ Axial Wraith

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Brumca | 

|   Elküldve:  vas. ápr. 23, 2017 7:12 pm  |  | 

| 

| Szalagszedő |  |  |  Csatlakozott: pén. dec. 28, 2012 12:03 pm
 | 

| Hali
 Köszi a szuper napot,az igényes pályákat,a szervezést.
 Gratula mindenkinek, a dobogósoknak nagy taps.
 Hali

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Andrej | 

|   Elküldve:  vas. ápr. 23, 2017 7:53 pm  |  | 

| 

| Csirke |  |  |  Csatlakozott: csüt. feb. 11, 2016 11:01 pm
 | 

| Orom van es bodottsag!   Nagyon jo verseny volt, minden szempontbol! A gyerek mar alig varja a juliusi ottalvos bulit!   Koszonjuk a szervezest, a belerakott munkat, energiat es kitartast! Legkozelebb juniusban!_________________
 Axial SCX10 Unimog
 Axial SCX10 Jeep

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| PeterNZ | 

|   Elküldve:  vas. ápr. 23, 2017 8:20 pm  |  | 

| 

| Szalagszedő |  |  |  Csatlakozott: csüt. júl. 14, 2016 9:09 pm
 | 

| köszönöm föleg szervezöknek, de a többi részvevönek is... szuper nap volt.... közel voltam hozzá hogy nem megyek, de kár lett volna... megin láttam, mi mindent muszaj még jobbítanom magamon es a autón is..... 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Isti | 

|   Elküldve:  vas. ápr. 23, 2017 8:59 pm  |  | 

| 

| Bója kerülgető |  |  |  Csatlakozott: szomb. szept. 17, 2016 8:16 am
 | 

| Kedves Sporttársak!Köszönöm ezt a napot: a befogadó és baráti csapatszellemet, a szép helyszínt, a korrekt pályákat, az élményt. Külön öröm számomra, hogy legfontosabb vágyam teljesült: életem első RC versenyén sikerült kultúráltan teljesíteni mindkét pályát saját építésű autómmal.
 Gratulálok a dobogósoknak!
 Üdv,
 I.

MST CMX "Green Turtle" FJ
 RC4WD TF2 LWB Hilux 4-door
 Tamiya Bruiser, High Lift Hilux& F350 , CR-01 H2, CC-01 FJ Cruiser&Robur LD2002&Pajero Wagon&Hilux(feat. NIKKO), TL-01B, WR-01 Twin Detonator, MF-01X
 SCX10 Hilux
 Carson MC-10

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| mucsosz | 

|   Elküldve:  hétf. ápr. 24, 2017 7:44 am  |  | 

| 

| Bója kerülgető |  |  |  Csatlakozott: pén. szept. 06, 2013 8:54 pm
 | 

| Szevasztok! Ismerős helyszín, ismerős arcok! Jó volt újra kicsit kikapcsolni. Tegnapi lecke: -Sajnos túl nyugodtan futottam neki a "felső" pályának, mert mindenkitől azt hallottam milyen 1xű. Jó el is baxtam. -Kell az a rúgó a gátlóba! UGYANITT CSÚCSSZUPER LOSI CRAWLER HIDAK ELAÓK!!     Köszi a szervezést és a matricákat!! Gyerekek imádják!_________________ toyota - fj40 Axial SCX10 - G6 Gmade BOM - TOYOTA Hilux Flatbed Axial Scx10 Tow Mate Ftx outback II - Rc4wd D90 Adventure 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| janesz | 

|   Elküldve:  hétf. ápr. 24, 2017 8:37 am  |  | 

| Csatlakozott: szomb. feb. 27, 2016 7:45 am
 | 

| Sziasztok! Szuper időnk volt és nagyon jó kis futamot tudhatunk magunk mögött! Részemről az első pályát nagyon összecsaptam, úgyhogy legközelebb remélem majd nem esem ebbe a hibába   Gratulálok a dobogósoknak és mindenkinek, aki teljesítettem a távokat! Köszi a szervezőknek is a sok-sok beletett melót! Ui: azért remélem a budaörsi helyszín nem marad ki az idei sorozatból  

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Leowrc | 

|   Elküldve:  hétf. ápr. 24, 2017 9:39 am  |  | 

| 

| Off-road Mester |  |  |  Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm
 | 

| Hi
 Pár mondat elöljáróban.

- Volt pár kolléga aki Budaörsre ment reggel (sajnos a fórum pont vasárnap reggel frissített, így nem volt elérhető)
 - Tessék sűrűbben nézni a fórum kiírást itt is, a régi fórumon és a facebookon is! Dolgozok vele annyit, hogy ez elvárható legyen!
 - Nem marad kis a budaörsi futam, nagy valószínűséggel ott lesz a következő verseny.
 - Akiknek elküldtem a fotókhoz a vízjelet, ne használjátok! Az új támogatók miatt csinálok új verziót.

- Tessék elolvasni a szabályzatot! Mostantól mindenkire zéró tolerancia van, nem csak RÁM!!! Nincs segítő!! Nincs megfogott csörlőkötél, hogy nehogy meglazuljon!!! Csak a versenyző végezheti a csörlőzést!! Csak a bíró illetve a bíró által kijelölt sporttárs segíthet!! Tessék ügyesen vezetve megverni a kategória társat, ne így!!!

Eredmények, fotók később.

Üdv: Leo
 _________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Pintair | 

|   Elküldve:  hétf. ápr. 24, 2017 12:57 pm  |  | 

| 

| Szalagszedő |  |  |  Csatlakozott: pén. okt. 30, 2015 7:47 pm
 | 

| Köszönjük a versenyt, élmény volt.  Nagyon jól éreztük magunkat a fiammal.  Teljesen renden volt a két pálya, gyors volt a lebonyolítás kellő résztvevő mellett nem lett hosszú a verseny. Jó volt a pálya ismét, remélem az eredményünk is lassan lassan javulni fog. Most már nincs több kifogás, csak tanulás    (Köszi az autót LEO!) Gratulálunk a dobogósoknak és mindenkinek aki végigment a pályán!_________________
 Üdv: PS

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| zsolt75 | 

|   Elküldve:  hétf. ápr. 24, 2017 6:42 pm  |  | 

| 

| Bója kerülgető |  |  |  Csatlakozott: szer. jan. 25, 2012 8:45 pm
 | 

| Hali! Köszönet a csapatnak a remek versenyért, jól éreztem magam     Öröm volt látni hogy ebből a helyből még mindig ki lehet hozni valami újat. Gratula minden versenyzőnek aki teljesítette a pályát     Üdv: Zsolt_________________
 Jeep River Rider
 HB Cyclone TC

|  | 

|    |   | 
	|  | 
	|  |