| Szerző | Üzenet | 

| Leowrc | 

|   Elküldve:  hétf. nov. 26, 2012 7:58 pm  |  | 

| 

| Off-road Mester |  |  |  Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm
 | 

| Hi All Mivel volt két levegősebb napom, hozzáfogtam egy új bódé építéséhez. A választásom (nem véletlenül) Rajkovics Laci bácsi autójára esett. Ez nem más mint egy igazi off-road vas, egy "G" Merci! Olyan jól haladtam vele, hogy majdnem elfelejtettem fotózni a lépéseket. Pénteken jött az ihlet. Ekkor csináltam meg a két oldalpanelt, amikről nincs külön fotóm.     Szombat délelőtt, felraktam a még hibádzó ajtóprofilokat és próbaképpen összefogattam a két oldalt.     Ma elkészült a frontrész és a hátfal is. Végre össze tudtam állítani a "keretet".  Egy kis újításként, használtam a sztirol "szögvasakat" a sarkoknál.        A gépháztetőről megintcsak nincsenek lépésenkénti fotók. Mire kiötöltem mit és hogyan, azon kaptam magam hogy már kész is.        A ruhapróba is megvolt.       Folyt köv. Üdv: Leo_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Döncy | 

|   Elküldve:  hétf. nov. 26, 2012 8:18 pm  |  | 

| 

| Sziklamászó |  |  |  Csatlakozott: szomb. jan. 21, 2012 2:52 pm
 | 

| A jó öreg G-Merga! Faxa!   _________________
 -Döncy-
 duchony.zoltan@gmail.com
 Telenor/354-2873

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| citroenpeti | 

|   Elküldve:  hétf. nov. 26, 2012 9:22 pm  |  | 

| Csatlakozott: kedd jan. 24, 2012 8:30 pm
 | 

| Nem rossz a paripa! Bár egy jó öreg Pözsó embléma azért feldobná ott a hullócsillag helyén! (Peugeot P4)      _________________
 Vaterra:
 Peugeot P4, 504 Dangel, Jeep JK
 SCX10:
 Citroën 2CV Proto
 UMM Alter II
 Jeep CJ7, YJ
 Land Rover Defender, Discovery
 Wraith:Jeep
 Hummer H1 1:6
 Yeti XL
 RR10

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Leowrc | 

|   Elküldve:  hétf. nov. 26, 2012 9:52 pm  |  | 

| 

| 

| Ja persze!! Franszia mi?!     _________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Api | 

|   Elküldve:  kedd nov. 27, 2012 6:40 am  |  | 

| 

| Csirke |  |  |  Csatlakozott: csüt. okt. 04, 2012 5:30 am
 | 

| Üdv Leo  Nagyon jó lesz, kezd a mezőny nagyon tálé lenni.      _________________
 Api

My Jeep is not a SUV and your SUV is not a Jeep

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Latya | 

|   Elküldve:  kedd nov. 27, 2012 9:21 am  |  | 

|  | 

| Haii Kis észrevétel de lehet a fotó csal ??  Üdv L Atya Custom Builder HRCCT Co. __________________________________________________________________________________Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; Nissan Patrol ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ;
 JeeP Lower Forty ;

|  | 

|    |      | 
	|  | 

| Leowrc | 

|   Elküldve:  kedd nov. 27, 2012 7:04 pm  |  | 

| 

| 

| Hi Igen a fotó a ludas, mert a valóságban is "lóg" az orra felé az első szélesítés. No de jöjjenek a fris képek. Megint egy kis újíás. Nemrég szerváltam különböző sztirol profilokat. (Amúgy Pege a hunyó, mert Ő volt a mai termés felbujtója!) Egy próbát mindenképpen megér a mai, ha másnem a látvány miatt. Íme:          Készül a plató is, de az nem olyan érdekes.     Üdv: Leo_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Leowrc | 

|   Elküldve:  szer. nov. 28, 2012 7:41 pm  |  | 

| 

| 

| Hi All Ma nem sokat haladtam. Inkább csak finomítások történtek. -első lökhárító -bukócső felfogatások és alapozó festés -snorkel      Üdv: Leo_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| szilagyil | 

|   Elküldve:  szer. nov. 28, 2012 8:39 pm  |  | 

| 

| Sárvédő |  |  |  Csatlakozott: kedd jún. 12, 2012 12:31 pm
 | 

| Nagyon parádésan alakul, gratula. Egyetlen kérdésem lenne, ami már a (OFF) VFTS-nél is motoszkált a fejemben (ON): A sárvédő szélek ilyen vízszintesek fognak maradni, vagy meg lesznek döntve, mint az eredetinél? Hihetetlen milyen szépen tudtok dolgozni a sztirollal, irigylésre.. és kitartásra meg szabadidőre.. méltó. Csak tudnám hogy a csudában lesz egy 'összetákolt' sztirolcsodából olyan tartós és strapa - ütés - bíró bodage... maxi tisztelet     u.i.: Ez különösen érdekel, mert 1:1 mintára készül.... kíváncsi leszek a végeredményre._________________
 Axial SCX10 Jeep Cherokee XJ

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| szilagyil | 

|   Elküldve:  szer. nov. 28, 2012 8:41 pm  |  | 

| 

| Sárvédő |  |  |  Csatlakozott: kedd jún. 12, 2012 12:31 pm
 | 

| Ja, és külön kíváncsi leszek a munkalámpára a szélvédő fölött   _________________
 Axial SCX10 Jeep Cherokee XJ

|  | 

|    |   | 
	|  | 
	|  |