| Szerző | Üzenet | 

| batkaaa | 

|   Elküldve:  kedd feb. 21, 2012 5:42 pm  |  | 

| 

| Pályabejáró |  |  |  Csatlakozott: csüt. feb. 16, 2012 8:48 pm
 | 

| Sziasztok!  Elég nagy változáson ment át a gépsárkány tegnap/ma    volt itthon egy kész hpi jeep kasztni és egy ámerikai fórumon találtam egy srácot aki ilyet rakott egy wraithre.  szóval a kasztni:   pár órás faragás után eljutottam odáig, hogy az eleje nem elég jeepes    egy kis vasfűrész, csiszolópapír és mattfekete festék után az autó eleje így néz ki:   aztán a szétmetélt kasztni szinte minden élét kellett szépen lecsiszolgatni és megmosni:  ezután jött csak a feketeleves, átjelölgetni a felfogatási pontok helyét, kifúrni, felcsavarozni, aztán egy kis matricázás is belefért    az eredmény pedig szerintem önmagáért beszél:    remélem tetszett mindenkinek   üdv Attila_________________  U4RC: Wraith RR10 1.9: Jeep "CRAWL1" Wrangler YJ RR88 Jeep OB  Onroad: TT01E
 A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára batkaaa kedd feb. 21, 2012 6:06 pm-kor.

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Leowrc | 

|   Elküldve:  kedd feb. 21, 2012 5:54 pm  |  | 

| 

| Off-road Mester |  |  |  Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm
 | 

| Hy!Végre valaki hozzá mert nyúlni és született egy igazi különlegesség!!! Grat apukám!!!!!

Így tovább!!

Üdv: Leo
 _________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| batkaaa | 

|   Elküldve:  kedd feb. 21, 2012 6:08 pm  |  | 

| 

| 

| Leowrc írta: Hy!Végre valaki hozzá mert nyúlni és született egy igazi különlegesség!!! Grat apukám!!!!!

Így tovább!!

Üdv: Leo
 köszönöm, igyekszem!   üdv Attila_________________  U4RC: Wraith RR10 1.9: Jeep "CRAWL1" Wrangler YJ RR88 Jeep OB  Onroad: TT01E

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| citroenpeti | 

|   Elküldve:  kedd feb. 21, 2012 8:21 pm  |  | 

| Csatlakozott: kedd jan. 24, 2012 8:30 pm
 | 

| Nagyon szuper gratula, tényleg különlegességet alkottál!!! _________________
 Vaterra:
 Peugeot P4, 504 Dangel, Jeep JK
 SCX10:
 Citroën 2CV Proto
 UMM Alter II
 Jeep CJ7, YJ
 Land Rover Defender, Discovery
 Wraith:Jeep
 Hummer H1 1:6
 Yeti XL
 RR10

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Latya | 

|   Elküldve:  kedd feb. 21, 2012 8:26 pm  |  | 

|  | 

| Tiszta Amerika !! Respect !! 

|  | 

|    |      | 
	|  | 

| batkaaa | 

|   Elküldve:  kedd feb. 21, 2012 11:58 pm  |  | 

| 

| 

| citroenpeti írta: Nagyon szuper gratula, tényleg különlegességet alkottál!!! Latya írta: Tiszta Amerika !! Respect !! köszönöm    egyébként szerintetek 2.2es interco boggerekkel jó lenne?  az 1:1es szerelmünkhöz szeretném szkélesíteni    _________________  U4RC: Wraith RR10 1.9: Jeep "CRAWL1" Wrangler YJ RR88 Jeep OB  Onroad: TT01E

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| offroadikusz | 

|   Elküldve:  szer. feb. 22, 2012 7:54 am  |  | 

| 

| Csirke |  |  |  Csatlakozott: csüt. jan. 26, 2012 8:14 am
 | 

| Abszolút !!! Csinik a Gépek ! És mindez nálunk !  ( sárgulok )         

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| batkaaa | 

|   Elküldve:  csüt. feb. 23, 2012 7:10 pm  |  | 

| 

| 

| sziasztok! járt ma nálunk a postakocsi (dhlkocsi   ) és hozta a kínaiaktól rendelt motyókat    gyors bontogatás nézegetés aztán be is szereltem mindent. 4 alsó alu link:   és alu kormányösszekötő:  kis összehasonlítás(felső az alu):  és beszerelve:   www.asiatees.com ! csak ajánlani tudom!  üdv Attila_________________  U4RC: Wraith RR10 1.9: Jeep "CRAWL1" Wrangler YJ RR88 Jeep OB  Onroad: TT01E

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| batkaaa | 

|   Elküldve:  vas. feb. 26, 2012 5:46 pm  |  | 

| 

| 

| sziasztok! ma délután nekiálltam az autó hátuljának, szerintem nagyon jó lett, beszéljenek a képek    : méregetés, papírravetés, sablonkészítés ez volt a kezdet:    Ezután alapanyagot kerestem, ami egy sima mezei dvd tok lett, könnyű vágni, mégis elég kemény, masszív lett:  kapott egy-két matricát és ráraktam a kötelet amit multkor csináltam (a másik fórumon fentvan hogy hogyan):   a tetőt is megvátam, így még jeepesebb lett szerintem:) a sikeren felbuzdulva nekiálltam a snorkelnek is, aminek az alapanyaga az 1L-es jägermeisterhez ajándékba járó pumpás csap teteje    nem volt itthon fekete kábelkötegelő, most ideiglenesen fehér, de amint lesz ki is cserélem mert így elég hülyén néz ki  ??? alakul az összkép, a következő építkezés már a csörlő lesz valószínűleg!  Véleményeket!  ;D nekem tetszik.   üdv  Attila_________________  U4RC: Wraith RR10 1.9: Jeep "CRAWL1" Wrangler YJ RR88 Jeep OB  Onroad: TT01E

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Leowrc | 

|   Elküldve:  vas. feb. 26, 2012 6:45 pm  |  | 

| 

| Off-road Mester |  |  |  Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm
 | 

| Hi Nekem nagyon tetszik, mondjuk a snorkel..........    Azért remélem azt az 1:1-es jeepet is bemutatod majd valamelyik futamunkon egy kör erejéig. Üdv: Leo_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  | 

|    |   | 
	|  | 
	|  |