| Szerző | Üzenet | 

| Szotti | 

|   Elküldve:  szomb. ápr. 27, 2013 9:10 am  |  | 

| 

| Szalagszedő |  |  |  Csatlakozott: kedd jan. 24, 2012 6:56 am
 | 

| Egy gondolatnyit kell csak reszelni! Ha kiveszed a gyári lámpatestet, marad egy kicsi "belső perem", ha az vissza csiszolod, már passzol is! Más nem is marad, csak a ragasztás / rögzítés hátulról!  That's all Folks!      Szotti_________________  +36-30-94-85-544Rusty MarieMST CFX JeepRED YOTA - VaterraAxial SCX II Jeep Cherokee XJ Axial Wraith

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Leowrc | 

|   Elküldve:  hétf. ápr. 29, 2013 7:49 pm  |  | 

| 

| Off-road Mester |  |  |  Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm
 | 

| Hi All Nem nézhettem tovább azt a hatalmas üres csomagtartót és mivel tegnap elhalálozott a horgásszékem..........      Biztos át fogom még pakolni párszor, mire olyan lesz amit elképzeltem, de most ez van..     Üdv: Leo_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| ZoZa | 

|   Elküldve:  hétf. ápr. 29, 2013 8:24 pm  |  | 

| 

| Csirke |  |  |  Csatlakozott: csüt. ápr. 25, 2013 7:10 pm
 | 

| Ez pont olyan lett mint a Csabi Landija, ami jó mert már az is tetszett   ..azért egy tsörlő nem hiányzik az elejéről? (kicsit snassz nekem így, de a külső szubjektív dolog).._________________
 Heavy Trucknology

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Leowrc | 

|   Elküldve:  hétf. ápr. 29, 2013 8:55 pm  |  | 

| 

| 

| Hi Köszke...    A csörlőn még gondolkodom, (nem nagyon akarnám száműzni azt a jó kis lököst) mert szörnyen tálé lenne. Na majd kiderül..    Üdv: Leo_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| csolee | 

|   Elküldve:  kedd ápr. 30, 2013 7:40 am  |  | 

| Csatlakozott: pén. jan. 11, 2013 8:49 pm
 | 

| levagyok nyűgözve a vasaktól! nagyon jók lettek! de megmondom én a tutit, hogy mi hiányzik még... A KOSZ!!!  

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Leowrc | 

|   Elküldve:  kedd ápr. 30, 2013 7:49 am  |  | 

| 

| 

| Hi Igen, tervbe van egy kis airbrush...     Üdv: Leo_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Leowrc | 

|   Elküldve:  szer. máj. 22, 2013 10:33 am  |  | 

| 

| 

| Hi All Döncy írta: Szép környék-szép autók!     A két Defi sofőrért kiállt!   Tessék Döncy, ott a sofőrállat!      Szegény Pege meg már úgy le van maradva............           Üdv: Leo_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Döncy | 

|   Elküldve:  szer. máj. 22, 2013 5:50 pm  |  | 

| 

| Sziklamászó |  |  |  Csatlakozott: szomb. jan. 21, 2012 2:52 pm
 | 

| Leowrc írta: Tessék Döncy, ott a sofőrállat! Minden kívánságom így teljesüljön!     Zsír!   _________________
 -Döncy-
 duchony.zoltan@gmail.com
 Telenor/354-2873

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Leowrc | 

|   Elküldve:  szer. máj. 22, 2013 7:29 pm  |  | 

| 

| 

| Hi All A sofőr után további késztetést éreztem, hogy haladjak a defivel.  A tálésághoz kihagyhatatlan kellék a csörlő. Sokat filóztunk Pegével, hogy hová és miként kéne elhelyezni. Az biztos, hogy kibelezett szervóból lesz, mivel úgyis el van dugva. Én ezt a helyet találtam megfelelőnek.     A kapcsoló az utastérbe került, mivel itt éri el a sofőr ugye!       Az első lökösbe süllyesztettem egy perselyt, ezen keresztül fut a zsinór.  Egyenlőre a csomagtartón az egyik gumipókba akasztottam a csörlőkampót, mig nem jön jobb ötlet.   Üdv: Leo_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  | 

|    |   | 
	|  | 

| Döncy | 

|   Elküldve:  csüt. máj. 23, 2013 10:49 am  |  | 

| 

| Sziklamászó |  |  |  Csatlakozott: szomb. jan. 21, 2012 2:52 pm
 | 

| Szuper!  _________________
 -Döncy-
 duchony.zoltan@gmail.com
 Telenor/354-2873