|  | 

| Szerző | Üzenet |  

| batkaaa | 

|   Elküldve:  vas. júl. 28, 2013 11:21 am  |  |  
		| 

| Pályabejáró |  |  |  Csatlakozott: csüt. feb. 16, 2012 8:48 pm
 | 

| Köszönjük Mi is a tegnapi délutánt és estet!    király volt a pálya, és meg kiralyabb a hangulat!   Üdv Attila_________________  U4RC: Wraith RR10 1.9: Jeep "CRAWL1" Wrangler YJ RR88 Jeep OB  Onroad: TT01E

|  |  
		|    |   |  |  |  

| zsolt75 | 

|   Elküldve:  vas. júl. 28, 2013 12:16 pm  |  |  
		| 

| Bója kerülgető |  |  |  Csatlakozott: szer. jan. 25, 2012 8:45 pm
 |  |  
		|    |   |  |  |  

| pety065 | 

|   Elküldve:  vas. júl. 28, 2013 2:49 pm  |  |  
		| Csatlakozott: vas. jún. 10, 2012 3:12 pm
 | 

| Hello mindenki. Köszönjük a tegnapi remek nap és este szervezését. Végre sikerült egy 80% alkalmas autót összeraknom és igy sikerült egy jót autókázni. Talán a következő versenyen sikerül mégjobban megszorongatni a Axialokat a kis CC-vel      Képek hamarosan................... Üdv Pety

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Csulik | 

|   Elküldve:  vas. júl. 28, 2013 3:01 pm  |  |  
		| 

| Bója kerülgető |  |  |  Csatlakozott: hétf. jan. 23, 2012 2:48 pm
 | 

| Hi! Én is köszönöm ezt a hétvégét,nagyon jó volt,régen volt együtt ennyire a bagázs mint most! A pálya nagyon jó volt,kaja is(én is    ) Azt nem mondom,hogy jól aludtam,mert már kicsit világos volt mire lefeküdtünk,no meg reggel korábban kelt a mellettünk lévő "fárm" mint én..      Lényeg a lényeg,nagyon jól éreztem magam,rég jöttük össze így! Nem mellékesen,ilyen sütögetést,stb,stb,lehetne csinálni akár nappali futamokon is,csak akkor ne rohanjon haza senki verseny után.Világosban talán még látnánk is..     Legközelebb!! Gergő ui: Akik meg még reggel is ott voltak,jót táléztunk együtt,mindenki bánhatja hogy "elrohant"!  

|  |  
		|    |   |  |  |  

| pety065 | 

|   Elküldve:  vas. júl. 28, 2013 3:38 pm  |  |  
		| Csatlakozott: vas. jún. 10, 2012 3:12 pm
 | 

| pety065 írta: Hello mindenki. Köszönjük a tegnapi remek nap és este szervezését. Végre sikerült egy 80% alkalmas autót összeraknom és igy sikerült egy jót autókázni. Talán a következő versenyen sikerül mégjobban megszorongatni a Axialokat a kis CC-vel      Képek hamarosan................... Üdv Pety

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Döncy | 

|   Elküldve:  vas. júl. 28, 2013 5:07 pm  |  |  
		| 

| Sziklamászó |  |  |  Csatlakozott: szomb. jan. 21, 2012 2:52 pm
 | 

| _________________
 -Döncy-
 duchony.zoltan@gmail.com
 Telenor/354-2873

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Leowrc | 

|   Elküldve:  hétf. júl. 29, 2013 1:17 pm  |  |  
		| 

| Off-road Mester |  |  |  Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm
 | 

| Hi All Hol is kezdjem...... ?  Először is köszönöm a terület tulajdonosának, hogy ilyen szép környezetben tudtuk lebonyolítani ezt a futamot. (www.babat.hu ) A napot (délutánt) egy 3 versenyszámból álló különpróbával kezdtük. Batkaa találóan mini TTC-nek nevezte el.  -súlyhúzás : Madman cherokee-ját kellett elhúzni minnél messzebbre és persze a legrövidebb idő alatt -kormány reverse : ezen a szakaszon "reverselt" kormányzással kellett végigmenni, persze szintén időre -speed : itt a sebességé volt a főszerep, persze a hibátlan menet is lényeges volt Természetesen a hangulatkeltés volt a fő cél, nem az "öldöklő" küzdelem. A motiváció a sör+chips nevezési díj elnyerése volt. A futamok jó hangulatban teltek el és persze hangos bekiabálások tették még mókásabbá az egészet.  Végeredmény: 1.  Triffnix - 37 2.  Patky - 35 3,  Alexk - 32 ....Batkaa - 32 4,  Ricsi - 30 5,  Rudibácsi - 28 ....Zsolt75 - 28 ....Szotti - 28 6,  Madman - 27 ....Csulik - 27 7,  Pety - 26 8,  Krommer - 21 ....Tom76 - 21 9,  Milán - 20 10, Ocko - 16 11, Döncy - 15       TTC dobogó  Ezután szabadprogram volt egészen a vacsoráig. Itt szeretném köszönetemet kifejezni az AKSE két legprominensebb tagjának azért a fantasztikus gulyásért amit nekünk kreáltak!  Egy kép az étkező-nappali-szervízpark-ról.   A csapatfotó is még világosban készült el.     Egy régen látott "ismerős" is kitolta hozzánk a nem kicsi arcát.....     (ezért (is) szeretjük)  VIP részleg....      Az emésztést segítő kisebb mennyiségű pálinka és sör elfogyasztása után kezdetét vette az igazi küzdelem. A 22 nevező között voltak "új" arcok is. Ellátogatott hozzánk Asab (pécsi triál) Tom76 ( gaz69 és a "fincsi" kis szippantós ifa) Krommer (drifter) és végre két ausztriai kolléga is!! (Triffnix és AlexK) Szokásunkhoz híven amíg a gépátvételt intéztem, Pege és Napalm megkreálta a küzdelem helyszinét, a pályát. Az alapjában nem nehéz kapuk a sötétben teljesen más arcukat mutatták. (másnap délelőtt úgy rohantunk át rajtuk, mintha ott sem lettek volna...    ) De ugye pont ettől teljesen más egy éjszakai futam.. :d Az apróbb műszaki problémáktól eltekintve, mindenki gond nélkül teljesítette a kitűzött 23 kaput. Itt nagyon sok mindent nem tudok írni. A futam jó hangulatban zajlott. Előkerültek a különböző fényvetők, a kormánnyal együtt forgó tetőlámpa, a tarlóégető ledsorok és társaik. A verseny kiélezettségét misem mutatja jobban, minthogy a 10 pontszerzőt kb 6 kapu választotta csak el egymástól!! Eredmények: Class1 1. - Batkaa - 181  2, - CPeti ----195 3, - Leo -----199 4, - Napalm - 205 5, - Csulik ---236 6, - Patky ---239 7, - V.G. -----242 8, - Döncy ---245 9, - Pege ----253 10,- Pety ----268 11,- Rudi ----273 12,- Szotti --278 13,- Ricsi ---280 14,- Milán --377 15,- Krommer-396 16,- Ocko----433 C1 dobogó  Class2 1, - Gery - 220 2, - Zsolti - 236 3, - Triffnix - 257 4, - AlexK - 286 5, - Madman - 318 6, - asab - 439 C2 dobogó  Bajnokság állása az 5. futam után. Class1 1, - Batkaa - 90 2, - CPeti - 71 3, - Leo - 70 4, - Napalm - 57 5, - Radzsbi - 46 6, - Csulik - 36 7, - Pege - 29 8, - Döncy- 22 ----Api - 22 10, -Patky - 18 11, -V.G. - 7 12, -Celopn - 6 13, -Ricsi - 2 --Rudibácsi - 2 15, -Gr3eddy - 1 ----Pety - 1 Class2  1, - Zsolt - 94 2, - Gerry - 74 3, - Forrai - 55 4, - Tomi - 42 5, - Bence - 27 6, - PLaci - 22 7, - Madman - 16 8, - Triffnix - 15 9, - AlexK - 12 ----Ákos - 12 11, - Bogi - 10 12, - Zsolti - 8 -----Asab - 8 14, - Csilla - 6 Fotók:http://rcpilot.hu/gall/rendezvenyek_bemutatok_versenyek/184/20130728110540/2013hrcct_v_futam_godollobabatvolgy_vadaszhaz.htmlhttp://rcpilot.hu/gall/rendezvenyek_bemutatok_versenyek/3065/20130728124410/hrcct_ejszakai_verseny_vadaszhaz.htmlhttp://rcpilot.hu/gall/rendezvenyek_bemutatok_versenyek/386/20130728133402/night_race_babatvolgy.html Hamarosan találkozunk. Üdv: Leo_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Napalm | 

|   Elküldve:  hétf. júl. 29, 2013 8:30 pm  |  |  
		| 

| Sziklamászó |  |  |  Csatlakozott: pén. jan. 27, 2012 7:14 pm
 |  |  
		|    |   |  |  |  

| Leowrc | 

|   Elküldve:  hétf. júl. 29, 2013 9:46 pm  |  |  
		| 

| Off-road Mester |  |  |  Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm
 | 

| Hi All
 Ja igen, a késő éjszakai "üvegtigris" előadásom megvan valakinek?? Kérem!!

Üdv: Leo
 _________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10  Jeep JK,  SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru,  - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 

|  |  
		|    |   |  |  |  

| Latya | 

|   Elküldve:  kedd júl. 30, 2013 11:55 am  |  |  
		|  | 

| Nahhhh Ha már címlapra kerültem... Jó volt egy kicsit kipofátlankodni közétek, ismét megdobogtatta volna a szívem a pillanat. Kissé leültnek érzem az autók fejlesztését építését de legalább a sógoroknál megtapizhattam a csuklós kormányöszekötő rudazat mikéntjét amiben én érdemleget tekinthettem. Összességében persze szépek az autók továbbra is csak lassan egy évad távlatában nem vagyok tőletek elájulva   Napalm végre a bocifoltok helyett festhetne rozsdaimitációt a "water-landra" és épülhetne valami figyelmetfelkeltő is 1/12 környékén... Nem mellesleg jelzem az az IFA odabasz ! csak csuma 1/10 így használhatatlan a kategóriában de legalább volt mit nézzek nekem valót is.   Remélhetőleg a karifaalá be-esik egy valami alváz nekem is és akkor ismét frissíthetem a tuning ipart a szakágban. Nos tudjátok ilyen vagyok de legalább hiányzom (a kutyának se..) No majd egyszer csak megen Jó volt ott lenni beszélgetni és ismét remek élményeket beszippantani a légkörből Hiányzik és igyexem csak nehéz a titanic alól elindulni felfelé a süllyedés után Na csőőőőőőőőőő Szépek vagytok és dögöljetek meg továbbra is ! Ui.:Class2 a meg mi ? kukába a szar petpalack autókkal végre... Üdv a én (L Atya)

|  |  
		|    |      |  |  |  |  |  

| Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég |  |  |  
	|  |  | Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
 Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
 Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

|  |  |